Köpguide – Boxer Trunks

Denna sida innehåller reklamlänkar. 

Boxer trunks kännetecknas av att de täcker normalt hela baken och framdelen samt en liten del av låren. Benen är korta och går ofta bara ner ett par centimeter. Kännetecknande för boxer trunks är att de är åtsittande och ibland med en något lägre midja.

Boxer trunks är perfekt för dig som vill ha en kalsong som ligger mittemellan en brief och en boxer brief. Trunks erbjuder samma rörlighet som en brief men föredras av många som trivs bäst i lite mer täckande kalsonger.  Och skulle du gilla utseendet på boxer trunks men vill ha en lite lösare passform kan vi tipsa om att det för det mesta går bra att gå upp en storlek.

Vilka boxer trunks är bäst?

Det finns många märken som tillverkar och säljer boxer trunks. Dock finns det ett fåtal som gör kalsonger som känns riktigt bra att ha på sig, ser snygga ut och som klarar att tvättas igen och igen. Här delar vi med oss av  våra favoriter.

Bäst värde för pengarna boxer trunks: Calvin Klein

Klassikern från Calvin Klein är för oss självskriven. Calvin Klein har alltid varit ett bra val och kommer alltid vara ett bra val.

Bra att veta är att Calvin Klein kallar sina boxer trunks för ”Low-Rise Trunks”, medan varianterna med lite längre ben kallas ”Trunks”. Förvirrande, vi vet.

Material:95% bomull och 5% elastan.
Tvätt:- Tvättas i 30 grader
- Kan torktumlas på låg värme
Design:Låg midjehöjd. Resår i vitt med logotyp i svart.

Finns i:
- svart
- vitt
- grått
- flerfärgat/möntsrat
Produktionsland:Okänt
Prisexempel:3-pack - 449 kr
6-pack - 849 kr
9-pack - 1099 kr

Bästa boxer briefs: Bread & Boxers 

Bread & Boxers är ett svenskt varumärke som nu funnits i ett par år. De säger själva att de fokuserar på att göra baskläder som är snygga och funktionella med hög komfort. Vi gillar dem framförallt för den cleara designen och vettiga priser. Plus i kanten för att de gör sina kalsonger i ekologisk bomull.  Ett mycket bra val.

En intressant  detalj är att hockeyspelaren Henrik Lundqvist provade underkläderna från Bread & Broxers och gillade dem så pass att han numer är delägare i företaget.

Material:94% ekologisk bomull och 6% elastan.
Tvätt:- Tvättas i 40 grader
- Torktumlas ej
Design:Medium midjehöjd. Diskret tygpatch med logotyp vid vänster sida av resåren.

Finns i:
- svart
- vitt
- grått
Produktionsland:- Indien
Prisexempel:1-pack - 179 kr
3-pack - 399 kr

Bästa premium boxer trunks: CDLP 

Den svenska nykomlingen CDLP gör kalsonger med fantastisk känsla i lyxiga material och läcker förpackning. Vi älskar den diskreta designen och att kalsongerna är hållbart producerade. En ny favorit som vi rekommenderar alla att prova. Läs gärna vår recension.
Material:95% Lyocell och 5% elastan
Tvätt:- Tvättas i 40 grader
- Torktumlas ej
Design:Snygga och stilrena. Diskret logotyp i bakre resåren. smakfullhet.

Finns i:
- svart
Produktionsland:Portugal
Priser:1-pack - 289kr
3-pack - 699kr

Hittar du inte vad du letar efter?

Kanske vill du hellre titta på någon annan kalsongmodell. På Kalsongguiden har vi  allt du behöver veta om briefs, boxer trunks, boxer briefs eller boxers!

Läs om briefs

Läs om boxer trunks

Läs om boxer briefs

Läs om boxers