Bästa kalsongerna 2023

Bästa boxer-kalsongerna – Björn Borg Cotton Stretch Boxer

Köps bäst hos Björn Borg


Björn Borg Cotton Stretch Boxer 7-pack är definitiva favoriter bland boxerkalsonger. Dessa kalsonger är tillverkade av ett fint stretchigt material som kombinerar bomull och stretch, vilket ger enastående komfort. Resåren på toppen är likaså stretchig och tillverkad av mikrofiber, vilket bidrar till en perfekt passform.

Med en medelhög midja och medellånga ben är dessa kalsonger utformade för att sitta perfekt på kroppen. De är tillverkade av kvalitetsbomull med en densitet på 170 gsm (gram/m2), vilket innebär att de är både mjuka och tåliga.

Den ikoniska Björn Borg-resåren, tillverkad av mikrofiber, är både mjuk och elastisk, vilket ger extra komfort och säkerställer att kalsongerna håller sig på plats utan att klämma åt.

Dessa kalsonger är en älskad favorit bland Björn Borgs sortiment och är oumbärliga för varje dag. Oavsett om du är på jobbet, gymmet eller i vardagen, kommer dessa kalsonger att leverera den perfekta passformen och den komfort du behöver.

Sammanfattningsvis är Björn Borg Cotton Stretch Boxer 7-pack kalsonger som kombinerar högkvalitativ bomull, stretch och en bekväm resår för en oslagbar kombination av stil och komfort.

Köps bäst hos Björn Borg

Bästa boxer briefs-kalsongerna – Calvin Klein Cotton Stretch Low Rise Trunks

Köps bäst hos Uppercut


Calvin Klein Cotton Stretch Low Rise Trunks är kalsonger som kombinerar stil och komfort i den klassiska Calvin Klein-designen. Dessa kalsonger har en Low Rise trunkmodell, vilket innebär att de sitter lågt på midjan och ger en modern och trendig look.

Tillverkade av en skön och elastisk bomullsstretch är dessa kalsonger perfekta för att bäras hela dagen lång. Materialet ger en behaglig känsla mot huden samtidigt som det ger tillräckligt med rörelsefrihet och flexibilitet.

En detalj som sätter pricken över i:et är den breda midjeresåren med den ikoniska Calvin Klein-loggan. Resåren är bekväm och elastisk, vilket ger en säker passform utan att begränsa rörelsefriheten.

Materialkompositionen för dessa kalsonger är 95% bomull och 5% elastan. Bomullen ger andningsförmåga och mjukhet medan elastanen ger stretch och flexibilitet för en skräddarsydd passform.

När det gäller tvättinstruktioner rekommenderas en skonsam 30° maskintvätt för att bibehålla kalsongernas kvalitet och passform på bästa sätt.

Sammanfattningsvis erbjuder Calvin Klein Cotton Stretch Low Rise Trunks bekväma kalsonger med en stilren design. Med sin elastiska bomullsstretch, den breda midjeresåren och det välkända Calvin Klein-varumärket är dessa kalsonger perfekta för att kombinera stil och komfort i vardagen.

Köps bäst hos Uppercut

Så väljer du de bästa kalsongerna för dig

Att välja bra kalsonger handlar om personlig preferens och komfort. Här är några faktorer att överväga när du väljer kalsonger:

  1. Material: Kalsonger kommer i olika material, inklusive bomull, polyester, modal, nylon och mer. Bomull är vanligtvis en populär och andningsbar materialval för kalsonger. Det är viktigt att välja ett material som känns bekvämt mot huden och passar dina behov och preferenser.
  2. Stil: Det finns olika stilar av kalsonger att välja mellan, såsom boxerkalsonger, briefs, trunkar och boxerbriefs. Stilen du väljer beror på personlig preferens och bekvämlighet. Prova olika stilar för att se vilken som passar dig bäst.
  3. Passform: Kalsonger bör passa bra och inte vara för åtsittande eller för lösa. En korrekt passform hjälper till att undvika skav och obehag. Välj en storlek som passar din midja och se till att de har tillräckligt med stretch för att ge rörelsefrihet.
  4. Resårband: Kolla på resårbandet på kalsongerna och se till att det är tillräckligt elastiskt och inte för stramt. Ett bra resårband hjälper till att hålla kalsongerna på plats utan att gräva in i huden.
  5. Kvalitet: Kvaliteten på kalsonger kan variera. Se till att välja kalsonger från välrenommerade varumärken eller tillverkare som är kända för att erbjuda bra kvalitet. Kvaliteten på sömmarna och materialet är viktigt för hållbarheten och komforten.
  6. Tvättanvisningar: Kontrollera tvättanvisningarna för kalsongerna. Det är viktigt att välja kalsonger som är lätta att underhålla och tvätta. Bomullskalsonger är vanligtvis enkla att tvätta och behåller sin form väl.
  7. Pris: Priset kan variera beroende på märke och kvalitet. Sätt en budget och hitta kalsonger som passar inom den. Kom ihåg att bra kvalitet och komfort kan vara värt att betala lite extra för.

Det bästa sättet att välja bra kalsonger är att prova olika varianter och märken för att hitta det som passar dig bäst. Var noga med att ta hänsyn till personliga preferenser och komfort för att få det bästa valet för dig.

Billigaste kalsongerna 2023

Även om vi på Kalsongguiden har en särskild kärlek till riktigt bra kalsonger är vi väl medvetna om att det inte är det som de flesta vill lägga stora pengar på. För de allra flesta är kalsonger något man inte tänker så mycket på och helst köper så billigt som det...

Recension: Calvin Klein boxer briefs

Klassikernas klassiker? Calvin Klein är förmodligen ett av de namnen som närmast förknippas med underkläder och kanske kalsonger i synnerhet. Ursprungligen startat på 70-talet av amerikanen med samma namn är det ett varumärke som under varje efterföljande årtionde...

Läsarfråga: kalsonger som korvar sig

Vi fick en fråga från en läsare som vi tänkte göra vårt bästa för att svara på, och kanske är det fler som har samma bekymmer. Läsaren undrar om vad det är som gör att kalsonger ibland korvar upp sig och vad som kan göras för att slippa detta. Fråga: Hej. Jag har...

Bästa långkalsongerna 2023

När temperaturen sjunker och vindarna blåser kallare är det skönt att dra på sig ett par krispigt nya långkalsonger. Ingen gillar att frysa och om du vistas mycket utomhus under hösten och vintern (och låt oss vara ärliga, våren) är du förmodligen i...

Bästa badbyxorna 2023

Vilka är de bästa badbyxorna? Det är en fråga vi lagt mycket tid på, och på många sätt är det en fråga som ligger nära hur vi tänker kring kalsonger. De bästa badbyxorna är snygga och har hög kvalitet men också en passform som klär dig. De ska helst...

Hittar du inte vad du letar efter?

Kanske vill du hellre titta på någon annan kalsongmodell. På Kalsongguiden har vi  allt du behöver veta om briefs, boxer trunks, boxer briefs eller boxers!

Läs om briefs

Läs om boxer trunks

Läs om boxer briefs

Läs om boxers