Kalsongguiden

KAlsongguiden - briefs, boxer trunks, boxer briefs och boxers

Vilka kalsonger är rätt för dig?

Frågar du oss om de perfekta kalsongerna så tycker vi att de ska vara sköna, snygga och tåla att användas. När du bär dem anpassar de sig till dig och skaver inte det minsta. De håller formen och sitter på plats där de ska, hela dagen. Och för varje gång du tvättar dem blir de bara mjukare och skönare. Men hur vet du vilka kalsonger som är perfekta för just dig? Och hur väljer du bland alla märken? Vi är alla olika och har unika önskemål och smak. Därför har vi samlat allt du behöver veta för att hitta dina nya favoriter. Välkommen till Kalsongguiden!

Spana in vår köpguide där vi listar våra bästa kalsonger.

De bästa kalsongerna är såklart snyggt designade och sydda i ett tyg som håller bra och är skönt mot huden. De får dessutom gärna vara ansvarsfullt tillverkade med hänsyn till natur och miljö. Vi ger dig koll på vilka märken som gör de bästa underkläderna på marknaden.

Vilken sorts kalsonger ska jag köpa?

Briefs, trunks, boxer briefs, boxers – listan är lång och det kan vara svårt att veta vad som är vad när du ska köpa nya kalsonger.

För att reda ut begreppen och göra det lättare att hitta rätt har vi skapat en enkel guide över de vanligaste sorterna. Du hittar vår passformsguide här. I guiden listar vi de vanligaste typerna av kalsonger som finns och vad som är deras typiska egenskaper.