Butiker

Vilka är de bästa butikerna för att köpa kalsonger på nätet?

Det kryllar av butiker online som säljer kalsonger. Vissa är experter på just underkläder, medan vissa har ett bredare utbud. Vi tycker att det viktigaste när vi ska köpa något online är att webshopen erbjuder bra priser, snabb leveranstid och krångelfria returer. I vår butiksguide summerar vi våra favoriter för att köpa kalsonger online.

Denna sida innehåller affiliatelänkar, vilket innebär att vi får några procents provision om du väljer att klicka på länkarna och köpa något. Vi har dock inte i övrigt mottagit någon kompensation för det vi skriver. Länkarna är en nödvändighet för att Kalsongguiden ska kunna drivas och om du gillar sidan är vi mycket tacksamma för att du handlar via våra länkar.

Ett kanske lite lökigt namn till trots är Stayhard en webshop vi varmt rekommenderar. De har ett brett utbud av kläder för män i allmänhet och för kalsonger i synnerhet. Du hittar lätt vad du söker på sidan och snabb leverans, många betalningsalternativ och enkla returer gör det lätt för oss att rekommendera

Besök Stayhard.se

Fri frakt:Ja
Leveranstid:1-3 dagar
Öppet köp:14 dagars öppet köp och 30 dagars bytesrätt
Betalningsalternativ:- Kort (Visa, MasterCard)
- Direktbetalning från bankkonto
- Postförskott
- Faktura (Klarna)
- Delbetalning (Klarna)
Fri retur:Ja

CareofCarl.com

Care of Carl är enligt vår mening en kanonsida för herrkläder inom alla kategorier och inte minst vad gäller underkläder. På deras sida Carl Magazine publiceras dagligen nya texter om stil och mode för män. Vi gillar också sidan som är enkel och gör det lätt att få en överblick. Dessutom är den bra anpassad för såväl dator som mobil.

Betalning och leverans får full poäng då i stort sett alla tänkbara betalningsalternativ finns representerade och leverans sker snabbt. Frakttiden anges vara 1-3 dagar. När vi beställt har leverans skett nästa dag.

Fri frakt:Ja
Leveranstid:1-3 dagar
Öppet köp:14 dagar
Betalningsalternativ:- Kort (Visa, MasterCard, American Express)
- Direktbetalning från bankkonto
- Postförskott
- Faktura (Klarna)
- Delbetalning (Klarna)
- Swish
- PayPal
Fri retur:Ja, inom 14 dagar och med retursedel

Länk till Uppercut.se

Förmodligen Sveriges största webshop för kalsonger och underkläder. Relativt gammal i gemet då siten grundades 2005 och sen dess byggt upp ett starkt varumärke och ett av de bredaste sortimenten inom underkläder.

Vi gillar bredden och den stora mängden varumärken som finns representerade. Många produkter har recensioner från användare kopplade till sig, vilket är bra. Gratis och snabb frakt tycker vi om och ett helt års öppet köp är fantastiskt. Minus för att returer inte är gratis, men var noga med vad du beställer så är det inget problem.

Besök Uppercut.se

Fri frakt:Ja
Leveranstid:1-3 dagar
Öppet köp:365 dagar
Betalningsalternativ:- Kort (Visa, MasterCard)
- Direktbetalning från bankkonto
- Postförskott
- Faktura (Klarna)
- Delbetalning (Klarna)
- PayPal
Fri retur:Nej, returfrakt betalas av kund