Såhär inför våren kan det vara skönt att städa ur det gamla och ersätta en del av kalsonggarderoben med nytt och fräscht. De bästa priserna får du såklart om du köper kalsonger i flerpack. Vi har valt ut de bästa erbjudandena just nu för dig som vill göra en riktigt bra deal!

I denna artikel fokuserar vi på de erbjudanden som just nu finns på storpack med kalsonger. Det handlar om paket med ca 9-10 par, dvs i stort sett tillräckligt många för att kunna byta ut större delen av en normalstor kalsonggarderob. Vi har fokuserat på att välja paket med boxer briefs och huvudsakligen ganska neutrala färger, som vitt svart och grått. Alla kalsongerna kan dessutom tvättas i 60 grader och klarar att torktumlas. Nedan delar vi med oss av de erbjudanden som är bäst just nu!

Calvin Klein 9-Pack Cotton Stretch Low Rise Trunks

Calvin Klein boxer trunks i grått, vitt och svart

Denna klassiska modell har vi skrivit mycket om tidigare här på Kalsongguiden, bland annat i vår recension. Vi tycker att det är en väldigt bra modell som är både snygg och skön att ha på sig, håller hög kvalitet och klarar tvätt efter tvätt. I 9-pack är de enligt oss otroligt prisvärda!

Bästa pris på Calvin Klein 9-pack


Björn Borg 9-Pack Essential Shorts

Björn Borg 9-pack i svart

Björn Borg har en clean modell med lite längre ben än Calvin Klein. Om du gillar att kalsongerna går något längre ner på låren så lär du gilla den här modellen. Då alla par har samma färg får du dessutom en enkel och enhetlig kalsonggarderob som alltid är rätt.

Bästa pris på Björn Borg 9-pack


Salming 8-Pack Boxers Multi-Colour

Färgglatt 8-pack kalsonger från Salming

Föredrar du lite mer färg och form så är detta 8-pack från Salming ett bra val. Dessa görs i högkvalitativ bomullsblandning i skön och snygg modell. Varje par har unik design där färger matchats mellan resår och tyg. Bra och prisvärt val!

Bästa pris på Salming 8-pack