När temperaturen sjunker och vindarna blåser kallare är det skönt att dra på sig ett par krispigt nya långkalsonger. Ingen gillar att frysa och om du vistas mycket utomhus under hösten och vintern (och låt oss vara ärliga, våren) är du förmodligen i behov av minst ett par riktigt härliga långkalsonger att mota bort kylan med. Men långkalsonger görs av många olika tillverkare och kan kosta precis vad som helst. Därför har vi passat på att lyfta fram våra bästa tips bland säsongens långkallingar, i flera olika prisklasser.

Mellanprisklass: Hugo Boss Long John

 

Långkalsonger i mörkblått från Hugo Boss

Bästa rekommendationen i mellanprissegmentet är faktiskt Hugo Boss. Dessa kommer i ett bra och skönt material med 5% elastan, snygg passform och väldigt stilren design. Vi är inte överförtjusta i synliga logotyper, så den avskalade och diskreta designen är verkligen ett plus. För oss är detta det klart bästa alternativet i mellanprissegmentet och det vi tror passar de allra flesta. Dessa blir riktigt sköna att dra på sig en kall och blåsig morgon innan man går ut!

Klicka här för att läsa mer


Premium: CDLP Long Johns

 

Förra året testade vi ett par boxer briefs från CDLP (spoiler: vi gillar dem) och den här modellen bygger på samma grundprodukt men med långa ben. Det vi gillade mest med kalsongerna var det lyxiga och mjuka materialet – självklart är det samma material även i långkalsongerna. Materialet består till 95% av lyocell som är en hållbar textil baserad på trämassa (cellulosa). Även om det inte låter så mjukt och skönt när man hör att det görs av ett råmaterial baserat på trä kan vi verkligen garantera att detta är en produkt som är svårslaget mjuk och bekväm. Enligt oss är detta världens skönaste och bästa långkalsonger.

Produktionen är dessutom hållbar och miljövänlig. Jämfört med att odla bomull är nämligen lyocell oerhört skonsamt mot miljön eftersom mängden kemikalier som används är minimal. Därför är dessa långkalsonger dessutom ett utmärkt alternativ ur ett hållbarhetsperspektiv. Win-win!

Klicka här för att läsa mer


Budget: Resteröds Original Long John

 

Rätt och slätt, bra långkalsonger till ett bra pris från Resteröds. Dessa är en snygg figurnära modell i bra material. Vi gillar den avskalade stilen och diskreta logotypen, dessa passar de flesta oavsett klädstil i övrigt. Dessutom med en fantastiskt pris som gör dem riktigt prisvärda!

Klicka här för att läsa mer