Hem » Mest prisvärda kalsongerna för män 2019

Mest prisvärda kalsongerna för män 2019

Även om vi på Kalsongguiden har en särskild kärlek till riktigt bra underkläder är vi väl medvetna om att det inte är det som de flesta vill lägga stora pengar på. För de allra flesta är kalsonger något man inte tänker så mycket på och helst köper så billigt som det bara går. Vi förstår det, men vill gärna göra vad vi kan för att hjälpa till att lyfta fram prisvärda alternativ med kalsonger som inte bara har ett vettigt pris utan också kommer att ha bra kvalitet och kunna hålla upp för dagligt användande. Nedan följer våra bästa och mest prisvärda kalsongtips just nu!

Spara med storpack

Kanske det allra bästa tipset för att få bästa kvalitet till bästa pris – köp fler. I stort sett alla märken erbjuder flerpack till ett lägre pris, ofta upp till halva priset mot att köpa samma kalsonger i enpack. Du hittar ofta 2- eller 3-pack, men allra bäst kan du fynda om du slår på stort med 6- eller 9-pack. Om du är sådan som gillar att slippa fundera på val av kalsonger kan vi verkligen rekommendera detta. Köp dig en eller två uppsättningar så är problemet löst, samtidigt som du har pengar över till annat.

Prisvärt 9-pack kalsonger från Calvin Klein

Prisvärt 9-pack kalsonger från Calvin Klein i svart

Calvin Klein finns i två olika 9-pack, bestående antingen and endast svarta kalsonger eller en mix av vita, grå och svarta. Vi har tidigare recenserat den här modellen och gillar den skarpt. Till ett pris om cirka 120 kronor styck tycker vi att det är riktigt prisvärda kalsonger. Med hänsyn till priset och våra erfarenheter av dessa är detta våra favoriter och rekommenderas varmt!

9-pack från Björn Borg

Björn Borg 9-pack i svart

Ännu lite bättre pris kan du få om du beställer ett 9-pack boxer trunks från Björn Borg. Dessa finns vad vi kunnat se endast med helsvarta kalsonger och med något längre ben. Björn Borg är pålitliga vad gäller kvalitet och bör hålla ungefär samma nivå som de från Calvin Klein. Styckpriset blir i detta fallet 99 kronor, vilket är riktigt, riktigt bra.

Aktuella erbjudanden

Det finns även en del temporära erbjudanden och rabatter att utnyttja, även om du inte köper storpack. Med koll på reorna går det att fynda prisvärda kalsonger styckvis till låga priser. Här är det dock ibland så att vissa storlekar kan ta slut, så det gäller att vara snabb.

Frank Dandy 3-pack (The Mauler)

Prisvärda kalsonger från Frank Dandy i samarbete med Alexander Gustafsson

Dessa boxer briefs från Frank Dandy är framtagna i samarbete med MMA-fightern Alexander ”The Mauler” Gustafsson. Oavsett om du är ett fan av The Mauler eller inte är det lätt att tycka om designen på dessa kalsonger. I 3-packet ingår ett par gröna och två svarta kalsonger som för att vara Frank Dandy är väldigt stilrena och nedtonade. Just nu till ett väldigt bra pris!

Happy socks Dot Trunks

Prisvärda kalsonger från Happy Socks

De klart mest färglada kalsongerna i detta inlägg kommer från Happy Socks. Happy Socks är som namnet antyder främst inriktade mot att göra strumpor i roliga och färglada mönster. När de nu gör kalsonger är det definitivt en lite mer kaxig design jämfört med det vi vanligtvis skriver om, men fortfarande i en snygg modell och med snygga färgval. Till det här priset tycker vi att de är värda att provas som en krydda i kalsonggarderoben!