Hem » De bästa kalsongmärkena » Köpguide – Boxers

BoxersBoxers

Gudfadern bland kalsonger. Boxers har ofta en normal midja där resåren är innesluten i tyget. Många tänker nog på en boxer som rymlig på gränsen till oversize. Det är självklart sant att många tillverkare gör sina boxers med väldigt mycket rum för rörelse, vilket kan vara skönt. På senare år har dock många märken börjat erbjuda boxers med en mer modern och något smalare passform – både smickrande för bäraren och väldigt bekvämt.

Boxers har vanligen knäppning och sys oftast i 100% bomull och alltså utan stretch.

Våra bästa boxers

Det finns många märken som tillverkar och säljer briefs. Dock finns det ett fåtal som gör kalsonger som känns riktigt bra att ha på sig, ser snygga ut och som klarar att tvättas igen och igen. Här delar vi med oss av  våra favoriter.

Denna sida innehåller affiliatelänkar, vilket innebär att vi får några procents provision om du väljer att klicka på länkarna och köpa något. Vi har dock inte i övrigt mottagit någon kompensation för det vi skriver. Länkarna är en nödvändighet för att Kalsongguiden ska kunna drivas och om du gillar sidan är vi mycket tacksamma för att du handlar via våra länkar.

Calvin Klein

En spännande och intressant twist på en modern klassiker. Calvin Klein hämtar inspiration från deras kanske mest kända, tighta, modeller och applicerar det på formen av en boxer. Vi tycker att resultatet blir en stenhård och lite uppkäftig kombo. Lyckat!

Bästa pris hos Stayhard

Material:100% bomull
Tvätt:- Tvättas i 30 grader
- Kan torktumlas på låg värme
Design:Normal midja. Resår i vitt med logotyp i svart.

Finns i:
- svart
- vitt
- grått
Produktionsland:Okänt
Prisexempel:2-pack - 449 kr
Calvin Klein modern boxer
Bild: Calvin Klein

 

 

Bread & Boxers

Bread & Boxers är ett svenskt varumärke som nu funnits i ett par år. De säger själva att de fokuserar på att göra baskläder som är snygga och funktionella med hög komfort. Vi gillar dem framförallt för den cleara designen och vettiga priser. Plus i kanten för att de gör sina kalsonger i ekologisk bomull.  Ett mycket bra val.

En intressant  detalj är att hockeyspelaren Henrik Lundqvist provade underkläderna från Bread & Broxers och gillade dem så pass att han numer är delägare i företaget.

Bästa pris hos Stayhard

Material:100% bomull.
Tvätt:- Tvättas i 40 grader
- Torktumlas ej
Design:Medium midjehöjd. Diskret tygpatch med logotyp vid vänster sida av resåren. Knappgylf.

Finns i:
- mörkblått
- vitt
Produktionsland:- Indien
Priser:1-pack - 199 kr
Bread & Boxers boxer shorts
Bild: Stayhard

CDLP

Den svenska nykomlingen CDLP gör kalsonger med fantastisk känsla i lyxiga material och läcker förpackning. Vi älskar den diskreta designen och att kalsongerna är hållbart producerade. En ny favorit som vi rekommenderar alla att prova. Läs gärna vår recension.

Bästa pris hos Care of Carl

Material:95% Lyocell och 5% elastan. Fantastiskt bekväma, slitstarka och miljövänliga
Tvätt:Tvättas i 40 grader men ska inte torktumlas.
Design:Snygga och stilrena. Diskret logotyp i bakre resåren.
Prisexempel:3-pack - 749 kr
CDLP boxer shorts
Bild: CDLP

Sunspel

Sunspel är ett klassiskt och anrikt klädföretag som gjort underkläder under väldigt lång tid. Det brittiska företaget är kända för att ha skapat kläder till karaktären James Bond och gör utöver sina kalsonger också mängder av fina basplagg för män. 

Till sin design är Sunspel återhållsamt clean och har därför minimalt med logotyper eller starka färger i plaggen. Materialen är egenutvecklade för att ta fram de bästa egenskaperna för respektive plagg. I sina boxers använder Sunspel ett tyg bestående av 100% bomull som liknar det som används i en skjorta. Resultatet blir ett par kalsonger som känns krispigt fräscha och avslappnat bekväma.

Bästa pris hos Care of Carl

Material:100% bomull
Tvätt:- Tvättas i 40 grader
- Torktumlas ej
Design:Medium midjehöjd. Ingen synlig logotyp. Dold knappslå.

Finns i:
- vitt
- ljusblått
Produktionsland:- Portugal
Priser:
Sunspel boxer shorts
Bild: Sunspel

Hittar du inte vad du letar efter?

Kanske vill du hellre titta på våra sidor om boxer trunks, boxer briefs eller boxers?