Hem » De bästa kalsongmärkena » Köpguide – Boxer Trunks

Boxer trunksBoxer trunks

Boxer trunks kännetecknas av att de täcker normalt hela baken och framdelen samt en liten del av låren. Benen är korta och går ofta bara ner ett par centimeter. Kännetecknande för boxer trunks är att de är åtsittande och ibland med en något lägre midja.

Boxer trunks är perfekt för dig som vill ha en kalsong som ligger mittemellan en brief och en boxer brief. Trunks erbjuder samma rörlighet som en brief men föredras av många som trivs bäst i lite mer täckande kalsonger.  Och skulle du gilla utseendet på boxer trunks men vill ha en lite lösare passform kan vi tipsa om att det för det mesta går bra att gå upp en storlek.

Våra bästa boxer trunks

Det finns många märken som tillverkar och säljer boxer trunks. Dock finns det ett fåtal som gör kalsonger som känns riktigt bra att ha på sig, ser snygga ut och som klarar att tvättas igen och igen. Här delar vi med oss av  våra favoriter.

Denna sida innehåller affiliatelänkar, vilket innebär att vi får några procents provision om du väljer att klicka på länkarna och köpa något. Vi har dock inte i övrigt mottagit någon kompensation för det vi skriver. Länkarna är en nödvändighet för att Kalsongguiden ska kunna drivas och om du gillar sidan är vi mycket tacksamma för att du handlar via våra länkar.

Calvin Klein

Klassikern från Calvin Klein är för oss självskriven. Calvin Klein har alltid varit ett bra val och kommer alltid vara ett bra val.

Bra att veta är att Calvin Klein kallar sina boxer trunks för ”Low-Rise Trunks”, medan varianterna med lite längre ben kallas ”Trunks”. Förvirrande, vi vet.

Bästa pris hos Uppercut

Material:95% bomull och 5% elastan.
Tvätt:- Tvättas i 30 grader
- Kan torktumlas på låg värme
Design:Låg midjehöjd. Resår i vitt med logotyp i svart.

Finns i:
- svart
- vitt
- grått
- flerfärgat/möntsrat
Produktionsland:Okänt
Prisexempel:3-pack - 449 kr
6-pack - 849 kr
9-pack - 1099 kr
Calvin Klein boxer trunks
Bild: Calvin Klein

 

 

CDLP

Den svenska nykomlingen CDLP gör kalsonger med fantastisk känsla i lyxiga material och läcker förpackning. Vi älskar den diskreta designen och att kalsongerna är hållbart producerade. En ny favorit som vi rekommenderar alla att prova. Läs gärna vår recension.

Bästa pris hos Care of Carl

Material:95% Lyocell och 5% elastan
Tvätt:- Tvättas i 40 grader
- Torktumlas ej
Design:Snygga och stilrena. Diskret logotyp i bakre resåren. smakfullhet.

Finns i:
- svart
Produktionsland:Portugal
Priser:1-pack - 289kr
3-pack - 699kr
CDLP boxer trunks
Bild: CDLP

Sunspel

Sunspel är ett klassiskt och anrikt klädföretag som gjort underkläder under väldigt lång tid. Det brittiska företaget är kända för att ha skapat kläder till karaktären James Bond och gör utöver sina kalsonger också mängder av fina basplagg för män. 

Till sin design är Sunspel återhållsamt clean och har därför minimalt med logotyper eller starka färger i plaggen. Materialen är egenutvecklade för att ta fram de bästa egenskaperna för respektive plagg. Sunspels boxer trunks tillverkas i en lyxig stretchbomull som är väldigt mjuk och skön.

Bästa pris hos Care of Carl

Material:92% bomull och 8% elastan.
Tvätt:- Tvättas i 40 grader
- Torktumlas ej
Design:Medium midjehöjd. Ingen synlig logotyp.

Finns i:
- svart
- vitt
- grått
Produktionsland:- Portugal
Prisexempel: 1-pack - 399 kr
2-pack 599 kr
Sunspel boxer trunks
Bild: Sunspel

 

 

Hittar du inte vad du letar efter?

Kanske vill du hellre titta på våra sidor om boxer trunks, boxer briefs eller boxers?