Hem » De bästa kalsongmärkena » Köpguide – Boxer Briefs

Boxer briefsBoxer briefs

Kanske de mest populära och klassiska kalsongerna. Normal midja och heltäckande både fram och bak. Benen täcker en del av låren och är längre än på boxer trunks. Kalsonger av modellen boxer brief är varken lösa i passformen eller extremt åtsittande. Lagom helt enkelt. Standardvalet för många män men tänk på att den exakta passformen kan variera något mellan olika märken.

Vanligen sys boxer briefs i ett tyg bestående av en kombination av bomull och elastan, vilket ger en hel del stretch.

Våra bästa boxer briefs

Det finns många märken som tillverkar och säljer boxer briefs. Dock finns det ett fåtal som gör kalsonger som känns riktigt bra att ha på sig, ser snygga ut och som klarar att tvättas igen och igen. Här delar vi med oss av  våra favoriter.

Denna sida innehåller affiliatelänkar, vilket innebär att vi får några procents provision om du väljer att klicka på länkarna och köpa något. Vi har dock inte i övrigt mottagit någon kompensation för det vi skriver. Länkarna är en nödvändighet för att Kalsongguiden ska kunna drivas och om du gillar sidan är vi mycket tacksamma för att du handlar via våra länkar.

Calvin Klein

Klassikern från Calvin Klein är för oss självskriven. Calvin Klein har alltid varit ett bra val och kommer alltid vara ett bra val.

Förvirrande nog kallar Calvin Klein sina boxer briefs för ”Trunks”. Boxer trunks, som är kortare, kallas för ”Low-Rise Trunks”.

Bästa pris hos Stayhard

Material:95% bomull och 5% elastan.
Tvätt:- Tvättas i 30 grader
- Kan torktumlas på låg värme
Design:Medium midjehöjd. Resår i vitt med logotyp i svart.

Finns i:
- svart
- vitt
- grått
Produktionsland:Okänt
Prisexempel:3-pack - 449 kr
Calvin Klein boxer trunks
Bild: Calvin Klein

Bread & Boxers

Bread & Boxers är ett svenskt varumärke som nu funnits i ett par år. De säger själva att de fokuserar på att göra baskläder som är snygga och funktionella med hög komfort. Vi gillar dem framförallt för den cleara designen och vettiga priser. Plus i kanten för att de gör sina kalsonger i ekologisk bomull.  Ett mycket bra val.

En intressant  detalj är att hockeyspelaren Henrik Lundqvist provade underkläderna från Bread & Broxers och gillade dem så pass att han numer är delägare i företaget.

Bästa pris hos Stayhard

Material:94% ekologisk bomull och 6% elastan.
Tvätt:- Tvättas i 40 grader
- Torktumlas ej
Design:Medium midjehöjd. Diskret tygpatch med logotyp vid vänster sida av resåren.

Finns i:
- svart
- vitt
- grått
Produktionsland:- Indien
Prisexempel:1-pack - 179 kr
3-pack - 399 kr
Bread & Boxers boxer brief
Bild: Stayhard

CDLP

Den svenska nykomlingen CDLP gör kalsonger med fantastisk känsla i lyxiga material och läcker förpackning. Vi älskar den diskreta designen och att kalsongerna är hållbart producerade. En ny favorit som vi rekommenderar alla att prova. Läs gärna vår recension.

Bästa pris hos Care of Carl

Material:95% Lyocell och 5% elastan. Fantastiskt bekväma, slitstarka och miljövänliga
Tvätt:Tvättas i 40 grader men ska inte torktumlas.
Design:Snygga och stilrena. Diskret logotyp i bakre resåren.
Prisexempel:1-pack - 289 kr
3-pack - 699 kr
CDLP boxer briefs
Bild: CDLP

Sunspel

Sunspel är ett klassiskt och anrikt klädföretag som gjort underkläder under väldigt lång tid. Det brittiska företaget är kända för att ha skapat kläder till karaktären James Bond och gör utöver sina kalsonger också mängder av fina basplagg för män. 

Till sin design är Sunspel återhållsamt clean och har därför minimalt med logotyper eller starka färger i plaggen. Materialen är egenutvecklade för att ta fram de bästa egenskaperna för respektive plagg. I sina boxer briefs använder Sunspel ett tyg bestående av 100% bomull som vävts med en naturlig stretch. Detta ger en lyxig och gedigen känsla som vi verkligen gillar.

Bästa pris hos Care of Carl

Material:100% bomull
Tvätt:- Tvättas i 40 grader
- Torktumlas ej
Design:Medium midjehöjd. Ingen synlig logotyp. Knappgylf.

Finns i:
- svart
- vitt
- grått
Produktionsland:- Portugal
Prisexempel: 1-pack - 399 kr
Sunspel boxer briefs
Bild: Sunspel

 

 

Hittar du inte vad du letar efter?

Kanske vill du hellre titta på våra sidor om briefs, boxer trunks eller boxers?