Hem » Just nu: 3 för 2 på Bread & Boxers – Skynda att fynda!

Svarta boxer briefs från Bread & boxers i 3-pack

Just nu: 3 för 2 på Bread & Boxers – Skynda att fynda!

Just nu finns det en grym deal på kalsonger (och andra kläder) från det svenska märket Bread & Boxers, som vi tipsat om tidigare här på Kalsongguiden. Bread & Boxers gör riktigt bra produkter i fina modeller och sköna material, med hög kvalitet och pålitlig livslängd. Vi såg just att nätbutiken Stayhard har en kampanj på Bread & Boxers och erbjuder alla produkter enligt 3 för 2-priser.

Köp tre valfria varor från B&B och betala endast för två helt enkelt. Detta gäller även om du köper 6, 9 eller fler. Enligt oss är deras produkter prisvärda redan till fullpris, men nu går det alltså att med detta erbjudande byta ut alla gamla trötta kalsipper utan att spränga banken. Erbjudandet räcker till och med 4 februari!

Svarta boxer briefs från Bread & boxers i 3-pack

Vita boxer briefs från Bread & boxers i 3-pack

Grå boxer briefs från Bread & boxers i 3-pack

Ett trepack boxer briefs kostar till ordinarie pris 399 kronor, men med kampanjen får du alltså 3*3 par (dvs 9 par) för endast 798 kronor, motsvarande 86 kronor per styck. Du behöver ingen kod, lägg bara till kalsongerna till kassan och välj att du vill handla 3 eller fler så läggs rabatten på automatiskt. Fraktfritt över 499 kronor dessutom. Kalsongerna finns i lager i färgerna vitt, grått och svart och i skrivande stund finns det gott om storlekar kvar. Skynda att fynda!

Här finns alla produkter från Bread & Boxers.